Gemakkelijke zege Waalre

De Bocht’80 – Waalre 1-5

Om een kleine kans op de vierde plaats te behouden moest Waalre met drie punten naar huis keren. Dit gelukte de ploeg relatief gemakkelijk. De Bocht’80 bleek een maatje te klein en Waalre ging met een royale zege aan de haal, 1-5.

Waalre startte de wedstrijd tegen De Bocht’80 zeer agressief en al in de eerste minuut werd verdediger Kattevilder zo onder druk gezet dat hij de bal tegen de onderkant van de lat van zijn eigen doel knalde. Waalre liet vervolgens de thuisclub niet met rust met als gevolg de verdiende voorsprong in de 20e minuut door een schot van Wouter Bosman, 0-1. Nadat vervolgens diverse kansen werden gemist was het in de 33e min Rogier Schellens die na een corner van Stefan Claeys raak schoot 0-2. Waalre verzuimde voor rust verder afstand te nemen van De Bocht zodat de ploegen met 0-2 gingen rusten.

Ook na rust bleven de zwartwitten de druk opvoeren met als resultaat in de 56e minuut de 0-3. Tim van Schijndel ging sterk door en uit diens voorzet schoot René Hooijmans binnen. In de 65e minuut de mooiste treffer van de wedstrijd. Een afgemeten voorzet van Stefan Claeys werd door Rogier Schellens hard binnengekopt 0-4. Bastiaan Bremer, de Waalre doelman, kende een zeer rustige middag. Het was daarom teleurstellend dat hij zich in de 79e minuut toch éénmaal geslagen moest geven. Na een hoekschop reageerde Faruk Pinarbasi het meest oplettend en schoot hard binnen 1-4. Enkele minuten later was het verschil toch weer vier toen Tim van Schijndel de eindstand bepaalde, 1-5

A.s. zondag speelt Waalre haar laatste wedstrijd van dit seizoen. In Wintelre is DEES de tegenstander.

Opstelling Waalre
Bastiaan Bremer
Stefan Claeys, Tim van Schijndel, Johan van den Reek, Daas Bosman
Wouter Bosman, Rogier Schellens (67e min Joost Sengers), Robbert van Neer
Lowie van Kuringen, René Hooijmans, Kees Uijthoven (60e min Ivar Brans)

Updated: 1 mei 2017 — 08:31
© Redactie RKVVW 2015 - 2016